G.A.I.  ( Guardian Action International )  "Osiris"
Galactische Federatie
"Het Ashtar Commando"
Hoe ik Tuella weer ontmoette en het Ashtar Command


Het was in 1991 en ik zat in een grote verhuizing; tijdens een korte rustpauze kwam ik weer een boek tegen wat mij al jarenlang boeide. Nooit kwam het er eerder van om het te lezen: het boek "Ashtar a Tribute". Na het lezen van drie pagina`s wist ik dat ik Tuella, de schrijfster, moest gaan bellen. Binnen 5 minuten had ik haar aan de lijn in Salt Lake City, Verenigde Staten. Ze moest me zien. De afspraak was snel gemaakt en 6 weken later trokken wij 9 dagen en nachten met elkaar op en deelden ook dezelfde slaapkamer; er werd meer van gedachten gewisseld dan geslapen in de stad van de rozen, Salt Lake City. We hadden zo veel te bespreken.

Zij wist dat er iemand zou komen, die haar werk vertaald zou gaan uitbrengen in dit gebied, zo zei zij. Ik kreeg toestemming de naam "Guardian Action International" te gebruiken en tevens de rechten op het unieke logo, welke zij beiden van Commandant Ashtar aangereikt had gekregen.

Het was een grote herkenning: we werkten altijd al samen, van zo heel lang geleden, van voor-Lemurië en Atlantis en ook van 2000 jaar geleden, zei ze mij onder andere. En ik wist en voelde dat het waar was. We bezochten bijzondere plaatsen, waar de energie echt zo sterk te voelen was, waar ik niet weg te slaan was. Herinneringen.

Op een wel heel aparte manier werd mij iets overgedragen: mijn Indianenketting die ik ooit droeg in de 19e eeuw. Een ketting met een grote en 10 kleinere watervogels. Ik zei het je toch: het Ashtar Command heeft mij gezegd dat je iets zou krijgen. Mijn dochter kreeg op een aparte wijze een prachtige ring, zei Tuella. En.. had jij al niet iets gedaan in jouw land over het onderwerp drinkwater? Toen viel dat kwartje ook op zijn plaats! Ik leerde Tuella kennen als een sterke vrouw, met een groot gevoel voor humor (waar ik zo van hou).

Terug in het vliegtuig gebeurde er iets vreemds met de zitplaatsen ik vloog uiteindelijk terug op de meest begeerde plaats in het vliegtuig. Het is een verhaal apart wat er allemaal gebeurde, wat ik zag en naast wie ik kwam te zitten.

Er was heel wat te verwerken. Nog geen twee weken later stond er iemand uit Australië
op mijn stoep. Ik kende hem niet, hij tilde zijn trui op en wat zag ik? Een zelfgemaakt sieraad met het Ashtarlogo aan een stevige ketting. Hij overhandigde mij "mijn zielenaam" en nog wat meer gegevens. Hem was gevraagd, vanuit het Command, dat aan mij te overhandigen. Waarom, zult u zeggen, vertelde Tuella je dat niet? Dat komt omdat ik een afspraak daarover gemaakt heb met het Command via Tuella. Een heel menselijke en praktische afspraak en ik bemerkte dat het inderdaad nu zo gebeurde als ik had voorgesteld. Toen ik met, mijn voorstel,  kwam zei Tuella me: Er wordt hard om gelachen en ik hoor nu zeggen: eindelijk iemand die niet alles gelijk pers zelf in haar hoofd gelegd behoeft te krijgen als ze begint met een klus.

Vele malen ben ik daarna op die wijze in contact gekomen met allerlei werkzaamheden en begreep toen des te meer waarom ik in 1987 "niet anders kon" dan me te verdiepen in het onderwerp drinkwater, wat resulteerde in een boek, wat werd herschreven in 1996.
Het boek: "Water ons Leven en Bewust Zijn".

Tot op de dag van vandaag gaat dat zo door; er is diep vertrouwen voor nodig, wederzijds en een "weten" dat we heel veel aangereikt krijgen om datgene te doen waarvoor we hier op deze planeet gekomen zijn en we daar Hulp bij kunnen krijgen; dat geldt voor ons allemaal. Wij zijn zeker niet alleen en we leven niet "op een van God verlaten planeet".

Tuella  Utah
23/9 1991: Tuella in het wit en Tonnie bij het gedenkteken in Utah, Salt Lake City.
“De strijd van de indianen uit n boom gehouwen!”Het doel van het Ashtar Command

Het doel van het Ashtar Command is: “In dienst te staan van God De Vader, de Kern van Alles wat Is. Daarom als taak gekregen:

Het Universum te dienen in totaliteit.
De trillingen van deze planeet te verhogen, waardoor de mensheid collectief tot een hoger begrip en bewustzijn komt.
Begrip en contact met andere gebieden in de cosmos te leggen.
Het helpen van diegenen van Het Lichtleger die thans op Aarde verblijven; zij krijgen bepaalde taken opgedragen, die zeer uiteenlopend kunnen zijn. Maar… ook zijn er afgezanten in en op andere planeten werkzaam, in andere zonnestelsels.
Het beschermen van de energiesystemen, de vortexen, het magnetisch veld, de aardas, de polen, van het gehele zonnesysteem van deze melkweg voor wat deze Aarde betreft. Andere commando’s zijn ook weer werkzaam in ook andere zonnestelsels.

Voor meer lezen klik hier:Contactgegevens:            Afspraak maken:         Bestellen:          Bezoek Galerie:          naar www.hemelsekristallen.nl
Welkom

Wat is het Ashtar Commando?

Doel van het Ashtar command

Wanneer wordt er ingegrepen

Hoe ik Tuella ontmoette.

Transformatie

De betekenis van het Logo

Project Wereld Evacuatie
Dit eerst lezen voordat u het boek leestBoeken van Tuella, door Osiris uitgegeven. vanaf 1992 en nu actueel.

Korte uitreksels uit Tuella`s boeken

Artikelen met Ashtar Command Logo.

Foto`s van diverse leden van de Galactische Federatie, engelen enz.
(ook ontvangen in 1991)

Meditatie van Paulus de Venetiaan door Tuella 1980! ( actueel nu! )

Voor nieuwetijdskristallen, ook bij meditatie`s?
Voor de pijnappelklier-activatie?
Voor uw drinkwater?
www.hemelsekristallen.nl


Nieuwsbrief van Tuella van 1992

De taken van de Landen

Berichten

Linken naar anderen

De wolkenserie is door Tuella gemaakt
(Deming USA), mij aangereikt in 1991,
U ziet op foto 3 haar eigen handschrift.
"On way to my house"